Saturday, July 31, 2010

T R I A L PMR +_+

assalamualaikum.. huh trial esok :) anda sah sedia? yeahhh aku rase okay okay je kot. huu.. selamat menjawab ye wahai kawankawan aku sayang :)) jgn meniru jgn bertanye.. HAHAHA. tawakal je lah kalau tk tahu nk jawab ye. kihkih.. GOOD FOR YOUR LUCK.

okayy, seperti didalam fb. trial dah dtg, dugaan pon dah dtg.. actually aku okay 50% !! jumaat kelmarin.. ape dah jd? ya tuhan.. itu namenya dugaan dari ALLAH yg aku sendiri kena tempuh okayy.. and aku pasrah dan redha.. ada hikmah disebalik cerita hari jumaat tu.. aku tak nak story. just SHUT UP !
tak sangka perkara yg same akan kembali. i mean SEJARAH dah BERULANG, haha.. and aku pon dah remaja, perempuan pulak tu, aten you must kuat.. wlau apepon yg jd you must SETIA. cehhh, setia pada sape? sapesape je yang aku sayang.. and pada yg busuk hati sgt tu.. hentihentikan lah, STOP masuk campur hal org boleh? aku rimas, tuhan pon DISLIKE okay sebenrnya kan. hurr, sukesuki je nak hasut org yg dalam kesusahan, keresahan.. hei cukup SAKIT aku.

khamis.. happy :) bella sudah baik dgn aku :) and lain.. hope lah lepas ni tiada lagi perGADUHAN. and actually pada kawan yg lain tuh.. lepas ni kalau korang nak ngumpat aku ke, benci aku ke, apeape je yg buruk, aku tak kesah. WHO CARES! now aku nk fokus kat dua perkara je.. and its my secret.. tolong lah jgn semak kepala aku dibuat nye.. okay, aku sayanggggg korang..

last.. doakan aku ye nak trial ni, kita sama2 doa kan kejayaan kita masingmasing, *cehh macm ayat karangn.. wee. hmm, who caress.

2 comments:

  1. good luck ok! :D

    gado mnje2 takpe...kwn baik mesti jge.. tau! ^^

    ReplyDelete