Thursday, June 23, 2011

HURTLESS ? Yeahhh ..

Assalamualaikum W.B.T

Hello Class ! HAHA just kidding, hello bloggers.. Haihoiheii malasnyaaaa nak updated BLOG ni sebabnyaa ESSAY BI pun belum habis. HAHAH tak habis sebab tak buat lah kan. Ok nanti kita buat ;)

Minggu ke 25 tahun 2011 XD.

Isnin --> Pergi sekolah tapi macam tunggul kayu XD
Selasa --> ABSENT
Rabu --> ABSENT
Khamis --> Sekolah tapi sakit hati XD Its okay.
Jumaat --> ABSENT lagi sebab ??? *Lambat bangun daaa XP

Selasa dengan Rabu tu okay lah, Alasan munasabah and ada MC lagi. Jumaat tu melampau gila lahh. Haha harini lahhh. Saya lambat bangun lah Cikgu.. Macam mana? Ok itu ayat yang akan diberi kalau PENGETUA panggil NurFatheenSyahirahbtMohdAzhar nanti XD

Homework banyak. Aten tahu itu semua nak bagi pandai, tapi aten yang malas. HAHA bukan aten je kann? Cehh. Gahgah kau ni.. Aku terkilan tahu tak?

Terkilan sebab aten punya lah baik, setiap kali kawan aten tak masuk class *adasebab. Aten bagi apa homework apa yang kena buat today yesterday tomorrow. Bila aten tak dtg sek? Aigoo, memang lah aten yg kena minta tapi ehsss kecilhati betul laa kan bila kawan macam tu. Dah tu, tak tanya pulak kenapa aten tak datang sekolah. Ehsss sedihgilabukannakmati betul laa. Tapi ALHAMDULILLAH ada jugak yang baikhati walaupun bukan rapat sangat dia bagitau jugak apa yang aten tak tahu. Hurmm DUNIADUNIA.

Let it gooo. Ini kes merajuk lah ni ye? HAHAH sorry lah, buang masa nak memerajuk ni haaa, bukan perangai aten nak merajuk dengan kawan sendiri. HAHA kecilhati terbakar hati bernanahati je ;)

Heechul nasihat lepas tu dia kata, ARASEO GET OFF GET OFF GET OFF XD Hahaha.

Baik gilanakdemam aten dibuatnya dengan dia ni ;) 
Tengok dia, baik je buat peace and send gambar dekat aten XD *PERASAAN SUNGGUH.

Okay lahh okay lah. Entry kali ni bukan nak mengumpat wehh. Nak meluah je XD Mengada haishh. Bai lah bloggers. Mandi pun belum ni hahaha.

What am I doing nou?
--> Keep online XD
--> Visit blog Kak Ema Rahmah Manis ;)
--> Tengok tv.
--> Tweets ;)
*--> Listen M&D=CLOSEURMOUTHbyMYHUBBYKIMHEECHUL



2 comments:

  1. EHEH... suka visit blog akak ye? thank you my gula-gula :)

    ReplyDelete
  2. Heheheee welcome my sweetest <3

    ReplyDelete