Sunday, June 26, 2011

KFC FUNZONE.COM

ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Hello MANUSIA ;) Hee okay harini kita busy.. Tweets sudah ada, baca je apa yg kita buat. Haha okayokay. Kita ada gambar ;) Gambar pagi tadi tuu, yang kita pergi KFC FUNZONE tuu, kekanak je ada game.. Kita nak masuk pun boleh sebenarnyaa, tapi malu ler wehh. Hahaha okay lah tak nak cerita mcm kita buat karangan BM yang dapat A tu XD

Bangun pagi sangat harini.. Pukul 6 lepas tu tidur balik, sampai 8 kot.. Bergegas XD siapsiap ambil nenek and sampai ler KFC TESCO. Ramai orang wehhh. Malu kita.. Hahaha. And duduk menyeronok kat situ sampai pukul 2. Bayangkan weh, itu yang gelap sikit muka kita ni ;(

Wehh kita dah nak upload PICTURE tadi, tapi lembapgilamakaiii. Haishhh so nanti ler okay ;) Sebab kita nak pergi iron baju sek ni, ibu dah bising. Hahahahoooo.

Balik KFC, kita bakar roti, makan. Sedoppppp mantoppp lah, sebab dari pagi kita tak makan apa tahu tak ?! Haa mana tak pening, tapi kita ENJOYYYY XD And lepas makan mandi.. Terus tidurrr, ehh tak sebelum tu kita buat kerja kita dulu ;) Then baru kita tidur, satu family tidur petang harini *tak pernahpernah. Haa penat sangat kann, haha lelap sampai pukul 7 walawehh melampoo.

Kita dah siap kerja kerta PRINSIPAKAUN kita ni, soo esok boleh kita tunjuk dekat #CIKGUDIQI, kita rajin pada hari AHAD XD Hahaha nipu sangat. Okaylahh baii.

*Today is the last day HEECHUL at YOUNGSTREET. Crying alots lah dia ;( Siann oppa kita. Haa.


ANNYONGG ;(

No comments:

Post a Comment